×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Torsdag d. 12. november 2020, Kl. 17:00 til kl. 19:00

BLÅ ULVETIME ER DESVÆRRE AFLYST.
Anders Børgesen har stor berøringsflade i sit arbejdsliv, hvorfor han må begrænse sine aktiviteter i fritiden. Vi booker Anders igen, når tiderne er mere stabile.

Kom til Blå Ulvetime med kunster Anders Børgesen.

Mens Anders taler om "Kunsten at skabe med hænderne", vil børn og barnlige sjæle ved krea-bordene kunne eksperimentere med ler kombineret med naturmaterialer hentet i skoven bag Margrethekirken.

Om Anders Børgesen
Anders Børgesen har tegnet og malet siden han var barn. Nu er han billedkunstlærer på Sct. Mariæ Skole og kunster med værksted på Østre Havn. I anledning af Kronprins Frederiks 50 års fødselsdag besluttede han sig for at male et portræt af og til ham. Deling af dette på de sociale medier, førte til at han blev inviteret af DR til at deltage i malekonkurrencen Danmarks Bedste Portrætmaler. Pt. er keramikken det der fortrinsvis optager kunstneren, og derfor vil Blå Ulvetime denne aften tage udgangspunkt i leret.

Om Blå Ulvetime
Blå Ulvetime skal give familier en rolig og rar stund sammen og samtidigt inspirere til et bæredygtigt familieliv. Pga COVID starter vi i Margrethesalen med foredrag. Hver familie sit bord. Under foredraget er det muligt at små fingre nørkler med ler. Herefter er der fællesspisning med servering ved bordene.


AFLYST!!! Blå Ulvetime med kunstner Anders Børgesen
Pris
25 kr. for lækker børnevenlig mad - personer på 15 år og opefter skal betale. Yngre spiser gratis.