×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Torsdag d. 14. oktober 2021, Kl. 19:00 til kl. 21:00

”Når naturen har sjæl”  ved forfatter Andrea Hejlskov

Andrea Hejlskov kalder sig nordisk animist og vil til Verdenhjørnet tale om sin nye bog VØLVE og hvad det betyder at gå ind i naturen, når naturen er besjælet.

Med flere bøger bag sig, lange foredragsturnéer, kronikker og medieoptrædener har Andrea Hejlskov etableret sig selv som en af landets allermest kompromisløse formidlere. Andrea Hejlskov skriver og fortæller fra sit eget liv, men kobler det altid til større samfundstendenser og bevægelser. 

I sin seneste bog VØLVE beskriver Andrea Hejlskov, hvordan hun for tyve år siden blev indviet som vølve (en form for nordisk heks) og hun forsøger at sætte ord på den religiøse oplevelse, som ellers sjældent bliver beskrevet og talt direkte om i medierne. 

Derudover belyser Andrea Hejlskov sammenhængene mellem psykisk sårbarhed og åbenheden overfor en "bredere" og mere bæredygtigt verdensforståelse.

Sidst men ikke mindst er VØLVE en gendigtning af det oldnordiske digt "Vølvens Spådom" som omhandler Ragnarok, hvilket Andrea Hejlskov kobler til bl.a klimakrisen. 

Verdenshjørnet med forfatter og Vølve Andrea Hejlskov ”Når naturen har sjæl”
Sted Margrethekirken, Revlingbakken 18, 9000 Aalborg
Pris
Gratis entré